Fibo for Badekabiner

I en verden hvor effektivitet og bærekraft stadig blir stadig viktigere, har Fibo posisjonert seg som en ideell partner for produksjon av baderomskabiner og POD. Disse badene er konstruert offsite, og resonerer godt med dagens byggeprosjekter, hvor tid, kvalitet og miljøhensyn er i fokus. Med over 200+ modulkunder over hele verden, er vi eksperter på å imøtekomme de behovene denne delen av byggebransjen har.  


Norac Badekabiner og Fibo lanserer verdens første Sintef godkjente baderomskabin med Fibo Veggpanel.

En fornøyd gjeng på Bygg Reis Deg foran den nylanserte baderomskabinen. Nyvinningen er et samarbeid mellom Norac og Fibo. Fra venstre Rolf Gunnar Jacobsen (Salgssjeff, Norac), Preben Lønnhaug (Daglig leder, Norac), Magnus David Weum (Prosjektsjef, Norac), Torleiv Klungland (Salgssjef proff, Fibo) og Kristian Mikalsen (County Manager, Fibo)

Vårt mål er å levere markedets beste, mest tiltalende og sikreste prefabrikkerte baderomskabiner. Med Fibo kan vi nå også levere de mest miljøvennlige og kostnadseffektive.

sier Preben Lønnhaug, daglig leder i Norac

Hvorfor bruke Fibo innen Badekabiner – 5 gode grunner

Lavere CO2- fotavtrykk

Baderomskabiner har allerede en fordel ift tradisjonell byggepraksis når det gjelder CO2-utslipp. Ved å bruke Fibo kan du ytterligere redusere CO2-utslippene fra baderomskabinene dine – med opptil 45% sammenlignet med flis!

5 ganger raskere å installere

Produser flere kabiner på kortere tid! Ett Fibo-panel dekker et stort område uten behov for herding eller tørking, noe som akselererer en allerede effektiv byggeprosess.

Fibo sprekker ikke under transport

Fibo er lettere og tryggere å transportere enn flislagte kabiner. Fibo-paneler sprekker ikke under transport, noe som sparer entreprenører både tid og penger på reparasjonskostnader på stedet.

Hygienisk

I motsetning til fliser, kan våre paneler enkelt rengjøres uten behov for sterke kjemikalier. Alle panelene er sertifisert som antibakterielle, noe som betyr at de har et beskyttende lag som dreper 99,99% av E. coli og stafylokokker.

Moderne design

Skandinavia er kjent for god design og vakre hjem. Forbrukerkravene er høye, og vårt skandinaviske designteam følger alltid med på de siste trendene. Vi tilbyr et stort utvalg av design. Her det noe for enhver smak; alt fra klassiske tidløse til freshe moderne design

Lyst til å høre mer? Ikke nøl med å ta kontakt!

Torleiv Klungland
Salgssjef Proff
Epost: tkl@fibosystem.com
Mobil: +47 913 178 90

Nyheter