Veggsystemet brukes i dag blant annet i store nye bolig- og oppussingsprosjekter, kommersielle og offentlige institusjoner som hotell, restauranter, barnehager, skoler og sykehjem.

I tillegg til bad, kjøkken og våtrom, har det også blitt populært i alt fra fellesarealer på sykehjem til vask til fersk mat og oppbevaringsområder i dagligvarebutikker – områder der veggene må ha ekstra holdbarhet og også være enkle å rengjøre.

Det 100 prosent vanntette veggsystemet oppfyller begge disse kravene. Den leveres med glatte overflater uten skjøter der smusset fester seg og forblir i utseende og varighet med minimalt behov for vedlikehold.

Enklere og raskere montering

For entreprenører og byggherrer er det også like enkelt å installere som å kontrollere: Paneler i full høyde klikkes sammen med Fibo Aqualock i vanntette og usynlige skjøter. Med membranen foran trenger du aldri å bekymre deg for skjulte skader på bakveggen. Profiler og tilbehør er utviklet gjennom 60 års erfaring.

Fibo veggsystem gir store tidsbesparelser i prosjekter både for kjøp og installasjon. Panelene dekker store områder om gangen, og når disse kan klikkes sammen direkte på eksisterende vegger eller stolper, reduseres behovet for fundamentarbeid.

For et gjennomsnittsbad betyr veggsystemet fra Fibo at du bygger veggene fem ganger raskere enn med fliser. Samtidig unngår du ventetid som tørking og herding, reduserer avfall og færre håndverkere må vente på hverandre.

Oppfølging

Med Fibo får du en partner som følger prosjektet fra start til slutt. Vi tilbyr opplæring på stedet slik at du kan dra full nytte av en så effektiv installasjon som mulig.

Fibo veggsystem er godkjent i henhold til våtromsstandarden og leveres med 15 års garanti. Alle produktene har egne EPD’er som kan brukes i miljøsertifisering av større byggeprosjekter.

Bla gjennom en brosjyre!

Les kolleksjonsbrosjyren vår for en fullstendig oversikt over vårt sortiment, eller ta en titt på brosjyren Contract work, som viser utdrag fra noen av prosjektene vi har vært en del av de siste årene.