Skreddersydd for ditt kjøkken

Ta mål av kjøkkenet og få en spesialtilpasset benkeplate i retur – med eller uten underlimt vask.

Skreddersøm av benkeplater

Ulike lengder og vinkler kan gjøre det utfordrende å kjøpe benkeplate til kjøkkenet.

Lengde, dybde, platetopp og vask – og kanskje noen vinkler om kjøkkenet ikke følger en rett vegg. Å tilpasse benkeplater kan være utfordrende.

Hos Fibo kan du nøye deg med å velge hva slags benkeplate du vil ha. Deretter gir du oss bare målene du trenger, så kapper vi den ferdig så den passer akkurat til ditt kjøkken. Dersom du ønsker det, leverer vi den også med ferdig underlimt vask – for en enda enklere montering og et mer helhetlig resultat, raskt og rimelig.

Det som gjenstår da er å bestemme seg for om du ønsker laminat eller heltre.

Laminat eller heltre benkeplate

Heltre er et levende materiale som krever litt mer vedlikehold for at benkeplaten skal holde seg fin. Den kommer i de klassiske sortene eik, furu, kirsebær og valnøtt.

Laminatplatene består av en tykk sponplatekjerne, behandlet med en overflate som beskytter både mot varme, søl og støt. Her kan du velge mellom imitasjoner av de samme tre-sortene, samt marmor, betong, skifer, sort granitt og mange flere dekorer.

Profilering av benkeplater

Våre benkeplater leveres i tre ulike kolleksjoner: Rettkant ABS, Rettkant Supermatt ABS og Postform. Se på produktnivå hvilke benkeplater som leveres i de ulike utførelsene.

Lagerførte vasker for underliming

Vi tilbyr et utvalg av vasker som kan leveres ferdig underlimt ved bestilling av Fibo benkeplate. Kontakt nærmeste byggevareforhandler for priser og informasjon. Vaskene selges kun ferdig underlimt, ikke separat.

Her viser vi eksempler på løsninger som kan leveres ferdig konfeksjonert fra Fibo:

Har du spørsmål angående våre produkter?

Ikke nøl med å kontakte oss for en uforpliktende prat.

Kontakt (NO)

Kjøp Fibo veggsystem hos ditt lokale byggevarehus

Besøk våre dyktige forhandlere for å se mer av våre produkter. De finnes i byggevarehus og baderomsbutikker over hele landet. Se alle kolleksjonene her på Fibo.no.