Effektive byggeprosjekt

Med Fibo veggsystem sparer du byggekostnader og blir raskere ferdig med prosjektet som trygt kan overlates kunden – varig og vedlikeholdsfritt. Rett og slett den smarte måten å fornye veggen.


Raskt og enkelt

Bygg veggen med smarte systemløsninger som gir inntil 65 prosent færre arbeidstimer enn flis. Panel i full lengde monteres direkte på stenderverk og ulike typer eksisterende vegg, klikkes sammen og låses med Fibo Aqualock – med mindre behov for grunnarbeid og helt uten driftsstans som følge av tørking og herding.

Spar arbeidstimer også på enklere materialhåndtering og mindre avfallssortering.

Kostnadseffektivt

Spar inntil 50 prosent i byggekostnader på å kle veggene med Fibo veggsystem sammenlignet med flis. Raskere montering og ferdigstillelse gir reduserte håndverkerkostnader, og kan også kutte ned på inntektstapet ved rehabiliteringsprosjekter i kommersielle bygg.

Lavere vekt gir besparelser på transport og deponering av avfall.

Varig

Bygg en vegg du er sikker på at tåler brukerne som skal overta den. Fibo veggsystem består av paneler med vann- og støtsikkert høytrykkslaminat. De slette overflatene er enkle og rengjøre slik at de beholder uttrykket og kan se like bra ut langt over den definerte levetiden på 20 år.

Med membran i front unngår du risikoen for skjulte vannskader bak panelet, samtidig som du kan skifte enkeltpaneler uten å måtte gå løs på underlaget.

Hygienisk

Bygg et sunt bomiljø med Fibo veggsystem. Slette overflater uten fuger er enklere å holde rene med milde vaskemidler, og gir et renere og tørrere miljø.

Dekorer med anti-bakterielle egenskaper forenkler fjerning av mikro-organismer og holder bakterieveksten på et minimum.

Trygt

Bygg og overlevér en vegg med 15 års garanti fra en produsent som har brukt over 60 år på å perfeksjonere den. Fibo veggsystem er 100 prosent vanntett, godkjent etter Våtromsnormen og laget for å vare.

Fordi den er enkel å rengjøre holder veggen seg like godt i utseende som i funksjonalitet. Membranen i front av panelene og utskiftbare enkeltdeler gjør at du alltid har full kontroll på tilstanden.   

  • Enkel montering

    Fem ganger raskere enn flis

  • Sikkert og godkjent system

    Last ned teknisk dokumentasjon

  • Miljøvennlig løsning

    Med mål om bærekraftig skogsdrift

Bygg med Fibo og få mer effektive byggeprosjekter

Fibo veggpanel brukes ikke bare i private boliger, men passer også perfekt i større private og offentlige bygg. Du får effektive byggeprosjekter gjennom enkel og tidsbesparende montering og derved betydelig lavere kostnader. Disse egenskapene har gjort våre produkter svært populære blant våre kunder.

Med en 100 % vanntett løsning er Fibo det sikreste valget enten det gjelder vennskapelig vannkrig eller tøff budsjettkrig.

Vi har lang erfaring som leverandør til næringsliv og offentlig sektor. Kombinasjonen av høy slitestyrke og lav risiko gir god valuta for pengene, ikke minst i områder med mye trafikk. Løsningene fra Fibo kan du finne overalt – som designelementer i restauranter, på badene til skandinaviske hotellkjeder, på skoler – og i tusenvis av private hjem.

Derfor valgte vi Fibo!

Kjøp Fibo veggsystem hos ditt lokale byggevarehus

Besøk våre dyktige forhandlere for å se mer av våre produkter. De finnes i byggevarehus og baderomsbutikker over hele landet. Se alle kolleksjonene her på Fibo.no.