Fibo på badet

Med Fibo veggsystem bygger du en rimelig baderomsvegg fem ganger raskere enn med fliser, kan velge mellom et stort utvalg av dekor og få en garanti på 15 år.


Veggesystemet består av høytrykkslaminerte paneler i full høyde som monteres direkte på eksisterende vegg eller stendere. Panelene kan enkelt klikkes sammen med Fibos egen Aqualock.

Fordi du dekker store områder om gangen, unngår fundamenter som liming og fuging av hver flis og sparer herding og tørketid, er installasjonen fem ganger raskere med Fibo sammenlignet med fliser.

Dette gir deg en kostnadseffektiv løsning uten å måtte gå på akkord med design. Veggpanelene fås i et bredt spekter av dekorer som inneholder det beste av moderne skandinavisk design – enten du vil ha et tradisjonelt utseende, sterke farger i høyglans eller naturinspirerte toner som marmor eller betong.

De glatte overflatene uten skjøter der smuss sitter fast, gjør det også mye lettere å rengjøre veggen. Panelene er dermed mindre utsatt for misfarging og beholder uttrykket over tid.

Fibo veggsystem er godkjent i henhold til våtromsstandarden og panelene leveres med 15 års garanti.

Ta meg til teknisk dokumentasjon