Viser fram to nye kolleksjoner og antibakteriell overflate på Bygg Reis Deg 

Antibakterielle overflater, et helt nytt brannpanel og en ny kolleksjon med enda sterkere holdbarhet er blant nyhetene fra Fibo på Bygg Reis Deg. 


– Hver av disse representerer store steg for Fibo: Med den antibakterielle overflaten tar vi knekken på bakterier, Extreme Panel-kolleksjonen byr på en helt ny og enda mer slitesterk ekstremkjerne og brannpanelet tar oss ut av våtrommet, sier Lars Kristiansen, Markedssjef i Fibo. 

Alle gode ting er tre 

  • Antibac-overflaten gir en dokumentert antibakteriell effekt på stafylokokker og E. Coli, og gjør Fibo veggsystem til et enda bedre valg for de som er opptatt av rene overflater. 
  • Extreme Panel-kolleksjonen er Fibos mest slitesterke noensinne. Her har veggpanelene fått en helt ny kjerne bestående av et vannbestandig trevirke som kjennetegnes av en unik holdbarhet og stabilitet Kolleksjonen består foreløpig av 8 dekorer. 
  • Fire Panel er utviklet for tørre rom som skal tilfredsstille strenge brann-krav. Panelet er klassifisert etter Euroklassse-systemet som B-s1, d0, noe som betyr at det har svært gode brannhemmende egenskaper. Brannpanelet kommer i åtte dekorer.  

– Med de nye kolleksjonene og Antibac-overflaten gjør vi Fibos slitesterke veggsystem aktuelt for enda flere miljøer. For eksempel vil Extreme Panel-kolleksjonen  

være veldig godt egnet for de aller mest krevende miljøene, som vaskehaller, fiskeslakterier, svømmehaller og andre våtrom med høy belastning, mens Fire Panel har en klassifisering som tilfredsstiller bygg der konsekvensen av en brann vil ha store følger for mennesker eller miljø. Og verdien av rene overflater har vi alle kjent på det siste halvannet året, sier Kristiansen. 

Bygger nettverk av Fibo-partnere 

Under Bygg Reis Deg vil det også bli aktiviteter i forbindelse med den nye satsingen Fibo Partner – der Fibo skal alliere seg med håndverkere over hele Norge som sertifiseres som offisielle Fibo-montører.   

– Stadig flere flinke håndverkere ser at de med Fibo veggsystem kan levere gode bad til en god pris til kundene sine, samtidig som de beholder en større del av jobben selv. Derfor tok vi initiativ til Fibo Partner. Samarbeidet innebærer opplæring, support, førstehåndskjennskap til nyheter og ikke minst et faglig og sosialt nettverk, som vi ser veldig fram til å dyrke nå når det endelig er færre restriksjoner på å møtes, sier Tore Langen, Salgssjef Proff. 

Last ned presseskriv her

Besøk Fibo på D02-15